Din varukorg är tom

  Four sigmatic

  Chokladdryck Instant Reishi

  3.3 (3) - Recensioner (3)

  En varm chokladdryck som innehåller medicinalsvampen reishi. Reishi är en svamp som har lång användning inom traditionell kinesisk medicin

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med reishi I sacheter

  Smakar choklad

  Ej svamp!

  • Chokladdryck med reishi från Four Sigmatic är en varm chokladdryck som innehåller medicinalsvampen reishi. Reishi är en svamp som har lång användning inom traditionell kinesisk medicin och är en mycket vanlig produkt på hyllorna i kinesiska örtbutiker.

   Gjord på naturliga ingredienser, endast 25 kalorier per portion. Smakar choklad ej svamp!

   Four Sigmatic kommer från Finland, och deras instantpulver består av extrakt från svampar med traditionell användning för att stötta sin hälsa. Alla pulver framställs med högsta kvalitet, och de är fria från konstgjorda tillsatser och passar utmärkt för veganer.

   Four Sigmas Kaffemix med Chaga hittar du här!


   Användning:
   Blanda enkelt ut pulvret i hett vatten för en värmande dryck att avnjuta till exempel på kvällen när du vill varva ner. Testa dig gärna fram med att tillsätta olika sorters mjölk eller naturliga sötningsmedel, eller blanda ner en sked med kokosolja för en riktigt krämig konsistens.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Ingredienser per dagsdos 2 påsar (12 g): Kakaopulver* (43,3%), kokospalmsocker*, reishiextrakt* [Ganoderma lucidum] (1 g), kanel* 4%, kardemummaextrakt*, sötningsmedel (steviolglykosider)*. *Ekologisk.

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Karin M

   Recensiondatum: 2023-12-29

   Otroligt god, älskar denna! Älskar också att ni har gratis frakt och dessutom supersnabb leverans! Många plus till er😍🌟👏

   Therese K

   Recensiondatum: 2023-03-09

   Test review

   Pernilla A

   Recensiondatum: 2022-04-26

   Smaken från Stevia är inte god, hade nog varit bättre utan sötning. Blev bättre när man sötade med honung.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda