Din varukorg är tom

  Genacol

  GENACOL

  90 kaps

  5.0 (2) - Recensioner (1)

  Genacol är ett kosttillskott som innehåller 100% rent hydrolyserat kollagen. Kollagen är ett fiberprotein som naturligt finns i kroppen och har en viktig funktion för spänstig hud och friska muskler och leder.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  100% rent hydrolyserat kollagen

  Fri från konserveringsmedel och tillsatser

  • Genacol är ett kosttillskott som innehåller 100% rent hydrolyserat kollagen. Kollagen är ett fiberprotein som naturligt finns i kroppen och har en viktig funktion för spänstig hud och friska muskler och leder. Ju äldre vi blir desto mindre produktion av kollagen sker i våra kroppar, därför har alla vuxna nytta av produkten.

   Genacol skiljer sig från andra produkter på marknaden då den först och främst är en kollagenmatris. Den stimulerar till produktion av alla typer av kollagen i kroppen, snarare än att bara tillföra endast en av de fjorton. Produkten innehåller också vitamin C, vilket bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för normal broskfunktion. Den är dessutom helt fri från konserveringsämnen och tillsatser.


   Dosering:
   Den rekommenderade dosen är 3 kapslar / dag som du smidigt tar innan sänggående. Om du har svårt vid just denna tiden så är det att föredra att ta det på morgonen 30 minuter före frukost. Du kan också underlätta matsmältningen genom att ta ut pulvret ur kapseln och ta det med lite vatten. Kollagen-proteinet redan är nedbrutet och finfördelat för att underlätta kroppens upptagning.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Hydrolyserat kollagen (bovint), kapsel (gelatin), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

   Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning

   Ursprungsland: Kanada

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Anita C

   Recensiondatum: 2021-03-09

   Bra för mina leder

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda