Din varukorg är tom

  HUMLE

  Tvål Lavendelblom

  60 g

  3.5 (2) - Recensioner (2)

  Tvål Lavendelblom från HUMLE doftar så gott och har blivit en riktig storfavorit. Kvinnor och män i alla åldrar dras till dess ljuvliga doft och härliga form! Förutom att tvålen doftar underbart av lavendelblommor, så har den även lavendelns goda egenskaper att lägga till tvålens naturliga och humlens unika egenskaper.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med humle

  Vårdande, passar alla

  Storfavorit!

  Upptäck flera produkter inom

  • Tvål Lavendelblom från HUMLE doftar så gott och har blivit en riktig storfavorit. Kvinnor och män i alla åldrar dras till dess ljuvliga doft och härliga form! Förutom att tvålen doftar underbart av lavendelblommor, så har den även lavendelns goda egenskaper att lägga till tvålens naturliga och humlens unika egenskaper.

   Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen bildas naturligt glycerin och olja från gårdens egna humle tillsätts och bidrar med sina många trevliga egenskaper. Tvålen kommer i en söt pappersask som du kan återanvända till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 60 g, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

  • Ingredienser: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt naturliga aromer.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Therese K

   Recensiondatum: 2023-03-09

   Test review

   Inger L

   Recensiondatum: 2022-05-24

   Händerna blir mjuka o lena 😊

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda