Din varukorg är tom

  HUMLE

  Tvål Skogsglänta

  60 g

  4.0 (5) - Recensioner (2)

  Tvål Skogsglänta från HUMLE är en handgjord tvål som passar alla. Var du än är, så är du alltid ute i de svenska härligt blandskogarna med denna tvål. Naturens egna dofter toppar allt och lämnar en doft av krispig höstmorgon efter sig. Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med humle

  Vårdande, passar alla

  Doftar svensk natur

  Upptäck flera produkter inom

  • Tvål Skogsglänta från HUMLE är en handgjord tvål som passar alla. Var du än är, så är du alltid ute i de svenska härligt blandskogarna med denna tvål. Naturens egna dofter toppar allt och lämnar en doft av krispig höstmorgon efter sig.

   Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen bildas naturligt glycerin och olja från gårdens egna humle tillsätts och bidrar med sina många trevliga egenskaper. Tvålen kommer i en söt pappersask som du kan återanvända till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 60 g, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

  • Ingredienser: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt naturliga aromer.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Lars-Åke L

   Recensiondatum: 2023-05-23

   Bästa jag provat

   Margareta E

   Recensiondatum: 2022-11-15

   Doftade inte riktigt som jag tänkt mig skog… men bra tvål ändå.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda