Din varukorg är tom

  HUMLE

  Tvål Trevlig Tea Tree

  60 g

  4.3 (4) - Recensioner (0)

  Tvål Trevlig tea tree är en trevlig tvål med både humle och Tea Tree olja! De som känner till Tea Tree känner även till den distinkta doften, och att den är ett måste i var mans husapotek. En universalolja helt enkelt, som här paras ihop med en annan universalolja, av Humle. Kaka på kaka, och bra blir det! Tea treeoljan är känd för sina unika egenskaper såväl som sin friska eukalyptusliknande doft.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med humle

  Vårdande, passar alla

  När hud/hårbotten kliar

  Upptäck flera produkter inom

  • Tvål Trevlig tea tree är en trevlig tvål med både humle och Tea Tree olja! De som känner till Tea Tree känner även till den distinkta doften, och att den är ett måste i var mans husapotek. En universalolja helt enkelt, som här paras ihop med en annan universalolja, av Humle. Kaka på kaka, och bra blir det! Tea treeoljan är känd för sina unika egenskaper såväl som sin friska eukalyptusliknande doft. Vi föreslår att du använder denna när du har hud eller hårbotten som kliar, ömmar eller är drabbad av tex svamp.

   Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen bildas naturligt glycerin och olja från gårdens egna humle tillsätts och bidrar med sina många trevliga egenskaper. Tvålen kommer i en söt pappersask som du kan återanvända till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 60 g, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

  • Ingredienser: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt Melaleuca Alternafolia Leaf Oil.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda