Din varukorg är tom

  Solgar

  Anthogenol

  60 kaps

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Baserad på 65 års forskning och innehåller orginal OPC (flavoner och polyfenoler av Vitis Viniferas frön samt fransk strandtallbark extrakt, Pinus Maritima)

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Stöder mikrocirkulation

  För hudens elasticitet

  Med växtextrakt Innehåller strandtallbark

  • Anthogenol från Masquelierís är en produkt baserad på 65 års forskning och innehåller orginal OPC (flavoner och polyfenoler av Vitis Viniferas frön samt fransk strandtallbark extrakt, Pinus Maritima) är en produkt baserad på 65 års forskning. OPC: er hjälper till att upprätthålla en normal funktion i kärlsystemet samt stärka vener och kapillärer. OPC stöder även kollagenbildning.

   Bra mikrocirkulation leder till en väl återfuktad hud och det hjälper till att bibehålla hudens elasticitet och spänst för ett ungdomligare utseende. En frisk mikrocirkulation hjälper till att transportera näringsämnen och syre till hela kroppen, och stödjer hjärtat samt alla vitala organ. Genom att hålla mikrocirkulationssystemet starkt och spänstigt, bidrar Anthogenol till att syre och näringsämnen flödar till organ som behöver dem för en frisk funktion.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!


   Dosering:
   1-2 om dagen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), växtpreparat av Vitis vinifera frön och fransk strandtallbark (Pinus maritima), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror)

   Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur. Oåtkomligt för barn. Akta ögonen.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda