Din varukorg är tom

  Probion

  Probion Clinica

  50 tabl

  4.3 (3) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott som innehåller levande mjölksyrakulturer för den "normala" magen. Tabletten har en reglerad uppläsning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarmen och tjocktarmen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  för den "normala" magen

  Även som komplettering till de övriga Probion-produkterna

  • ProBion clinica är ett kosttillskott som innehåller levande mjölksyrakulturer för den “normala” magen och även som komplettering av de övriga i serien ProBion. Tabletten har en reglerad upplösning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarmen och tjocktarmen vilket medför en förlängd verkan.

   Du hittar hela Probions sortiment här!


   Dosering: Börja med 1 tablett/dag. Öka om så önskas till 1 tablett 2 ggr dagligen. ProBion clinica tillförs bäst i samband med måltid.

   Inulin
   Inulin består av frukto-oligosackarider/FOS och -polysackarider/FPS. Dessa metaboliska kostfibrer extraheras ur roten Cichorium intybus. Inulin fungerar som föda åt de nyttiga bakterierna i tarmen och stimulerar deras tillväxt.
   Xanthan
   Xanthan är ett slembildande ämne som skyddar bakterierna från angrepp av gallsyror och magsyror. Xanthan framställs genom bakteriell fermentation av kolhydrater.

   Unik Kvalitetssäkring och standard
   Analyser utförs med flödescytometri av oberoende laboratorier. Normalt är det ungefär 80 % levande och oskadade bakterier kvar 24 månader efter produktion förvarat i rumstemperatur, med en garanti på över 50 % levande bakterier.
   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Levande mjölksyrakulturer 10 miljarder bakterier/tablett av Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis samt inulin, xanthan och vegetabilisk magnesiumstearat RSPO.

   Förvaring: Kan förvaras i rumstemperatur eller i kyl upp till 24 månader. Bör inte utsättas för värme eller fukt. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda