Din varukorg är tom

  Probion

  ProBion Clinica

  150 tabl

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  ProBion clinica är ett kosttillskott som innehåller levande mjölksyrakulturer för den “normala” magen och även som komplettering av de övriga i serien ProBion.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Mjölksyrabakterier

  I tablettform

  Passar de flesta

  • ProBion Clinica är ett kosttillskott med levande mjölksyrakulturer som passar de flesta magar och fungerar även som komplettering av de övriga i serien ProBion. Tabletten har en reglerad upplösning, varvid bakterierna exponeras kontinuerligt längre ned i tunntarmen och tjocktarmen vilket medför en förlängd verkan.

   Du hittar hela Probions sortiment här!


   Dosering: Börja med 1 tablett/dag. Öka om så önskas till 1-2 tabletter 2 ggr dagligen. ProBion clinica tillförs bäst i samband med måltid.

   Inulin
   Inulin består av frukto-oligosackarider/FOS och -polysackarider/FPS. Dessa metaboliska kostfibrer extraheras ur roten Cichorium intybus. Inulin fungerar som föda åt de nyttiga bakterierna i tarmen och stimulerar deras tillväxt.

   Xanthan
   Xanthan är ett slembildande ämne som skyddar bakterierna från angrepp av gallsyror och magsyror. Xanthan framställs genom bakteriell fermentation av kolhydrater.

   Unik Kvalitetssäkring/standard
   Analyser utförs med flödescytometri av oberoende laboratorier. Normalt är det ungefär 80 % levande och oskadade bakterier kvar 24 månader efter produktion vid förvaring i rumstemperatur, med en garanti på över 50 % levande bakterier.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Levande mjölksyrakulturer 10 miljarder bakterier/tablett av Lactobacillus acidophilus och Bifidobacterium lactis samt inulin, xanthan och vegetabilisk magnesiumstearat RSPO.

   Förvaring: Förvara torrt, i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda