Din varukorg är tom

  Solgar

  Solgar Gaba

  50 kaps

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  Ett kosttillskott som är en av Solgars premium aminosyraprodukter. GABA är en aminosyra känd för sin betydelse för nervsystemets funktion. Aminosyror är byggstenarna i protein och behövs i flera inre funktioner i kroppen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vegansk

  Aminosyra

  • GABA 500 mg från Solgar är ett kosttillskott som är en av Solgars premium aminosyraprodukter. GABA är en aminosyra känd för sin betydelse för nervsystemets funktion.

   Aminosyror är byggstenarna i protein och behövs i flera inre funktioner i kroppen. De klassificeras som ”väsentliga” eller ”icke-väsentliga”, med essentiella aminosyror vilket betyder att de inte kan tillverkas av kroppen och måste levereras i kosten för att upprätthålla god allvarlig hälsa. Aminosyror kan ytterligare användas av kroppen för att skapa hormoner, enzymer, neurotransmittorer, antikroppar och näringsbärare. Ett suboptimalt intag av de essentiella aminosyrorna ökar kroppens behov av icke-essentiella aminosyror antingen genom kost eller tillskott. Livsmedel som ökar intaget av aminosyror är bland annat bönor, ost, ägg och kött.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!

   Läs mer om vilken tid på dagen tar du kosttillskott för bästa effekt på vår blogg.

   Dosering för vuxna:
   1 tablett dagligen. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser:GABA (gamma-aminobutyric acid), Bulking Agents: (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa), Vegetabilisk kapselskal: (hydroxypropylmetylcellulosa), Anti-caking Agents: (vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid)

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   GABA (Gamma-aminosmörsyra)
   500 mg
  • Sylvia S

   Recensiondatum: 2024-01-01

   Spännande att testa ny produkt, brukar annars den med hjortron men den var vid beställnings tillfället slut på lagret.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda