Din varukorg är tom

  Solgar

  L-Lysine

  50 tabl

  4.8 (4) - Recensioner (2)

  Ett kosttillskott med en essentiell aminosyra som finns i muskelvävnad och bildar basen för protein. Kosttillskottet är även populärt som extra stöd under vintern och en tablett om dagen tillför kroppen 1 000 mg L-lysin.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vegansk

  Essentiell aminosyra

  1 tablett dagligen

  • L-Lysine 1000 mg från Solgar är ett kosttillskott med en essentiell aminosyra som finns i muskelvävnad och bildar basen för protein. Kosttillskottet är även populärt som extra stöd under vintern och en tablett om dagen tillför kroppen 1 000 mg L-lysin.

   Aminosyror fungerar som proteinets byggstenar och behövs för flera av kroppens interna funktioner. De klassificeras som ”essentiella” eller ”icke-essentiella”; essentiella aminosyror kan inte tillverkas av kroppen och måste tillföras via kosten för att en god allmänhälsa ska kunna behållas.

   Solgar® L-Lysine 1000 mg är kosher och lämplig för veganer och vegetarianer.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!


   Dosering:
   1 tablett tages dagligen mellan måltider med vattenDetta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: L-Lysin (hydroklorid, fri form), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, karboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (stearinsyra, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   L-Lysin
   1000 mg
  • Mikaela R

   Recensiondatum: 2023-02-21

   Fungerar fint vid Herpes

   Rose-Marie F

   Recensiondatum: 2021-06-04

   Snabbt och lätt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda