Din varukorg är tom

  Solgar

  Lakritsrot

  60 kaps

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Innehåller inte ämnet glycyrrhizin som höjer blodtrycket, vilket annars finns i lakrits. Solgar Lakritsrot är rik på antioxidanter som motverkar fria radikaler och oxidativ stress.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Medicinsk lakritsrot

  Rik på antioxidanter

  Fritt från blodtryckshöjande ämnet glycyrrhizin

  • Lakritsrot har traditionellt använts vid magproblem och som rogivande naturmedel. Solgars lakritskapslar innehåller inte ämnet glycyrrhizin som höjer blodtrycket, vilket annars finns i lakrits.

   Solgar Lakritsrot är rik på antioxidanter som motverkar fria radikaler och oxidativ stress. Den innehåller också isoflavoner (fytoöstrogen) och B-vitaminer, samt fenolämnen som karotenoider, flavonoider, chalkoner och kumarin.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!


   Dosering:
   1-3 tabletter dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Viktigt: Innehåller lakrits. Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: lakritsextrakt, lakritsrotpulver (glycyrrhiza glabra), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), antioxidationsmedel (betakaroten, askorbinsyra).

   Viktigt: Innehåller lakrits. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   Lakritsrotextrakt 250 mg
   Lakritsrotpulver 225 mg
  • Biljana M

   Recensiondatum: 2020-12-20

   Bäst product

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda