Din varukorg är tom

  Solgar

  Red Clover

  60 kaps

  4.0 (1) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott utvunnet ur växten Rödklöver (Trifolium pratense). Rödklöver har lång traditionell användning av kvinnor under menopausen eftersom att växten innehåller isoflavoner.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Isoflavoner

  Vegetabilisk kapsel

  Östrogenliknande effekt

  • Red Clover från Solgar är ett kosttillskott utvunnet ur växten Rödklöver (Trifolium pratense). Rödklöver har lång traditionell användning av kvinnor under menopausen eftersom att växten innehåller isoflavoner. Isoflavoner är växtbaserade kemikalier med östrogenliknande effekter.

   Till denna isoflavonrika fytonutrienten är endast en blandning av betakaroten och askorbinsyra (PhytO2X®) tillsatt, detta för att bevara rödklöverns fräschhet. Kapseln består av vegetabilisk cellulosa.

   Rödklöver är en växt som tillhör familjen baljväxter. Vilda djur har ätit av växten sedan lång tid tillbaka och framför allt har den dessutom en lång traditionell användning som ett örttillskott tack vare sitt fytokemiska innehåll.

   Varumärket Solgar
   Alla Solgar®-produkter uppfyller branscherkända ”Gold Standard” för utomordentlighet. Produkterna är tillverkade av naturligt utvunna ingredienser och ständigt innovativa sedan 1947 är Solgar® ditt perfekta kosttillskott för en god hälsa!

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!


   Dosering:
   1 kapsel dagligen i samband med måltid. Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Standardiserat pulverextrakt från rödklöver (1% biochaniner), pulver från rödklöverblomma, vegetabiliskt kapselskal: hydroxypropylmetylcellulosa, klumpförebyggande medel: vegetabiliskt magnesiumstearat, antioxidant (pulverblandning av betakaroten och askorbinsyra).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   Standardiserat rödklöverextrakt
   250 mg
   – varav biochaniner
   2.5 mg
   Pulver av rödklöverblomma
   225 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda