Din varukorg är tom

  Solgar

  Rhodiola Rosea (Rosenrot)

  60 kaps

  5.0 (3) - Recensioner (1)

  Ett kosttillskott som innehåller extrakt från Rosenrot. Rosenrot är klassificerad som en adaptogen växt, som kan stödja kroppen.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Rosenrot (Arctic root)

  Adaptogen

  Dos: 1-2 kaps/dag

  Upptäck flera produkter inom

  • Rhodiola root extract från Solgar är ett kosttillskott som innehåller extrakt från Rosenrot. Rosenrot är klassificerad som en adaptogen växt, som kan stödja kroppen under fysisk, kemisk och miljörelaterad stress. Rosenroten kallas även för arktisk rot och det är först nu under senare år som den har blivit känd och allmänt använd i västvärlden.

   Rosenrot växer i kalla och högt belägna regioner på norra halvklotet. Roten används inom traditionell eurasisk läkekonst sedan flera århundraden tillbaka. Faktum är det sägs att under kalla kriget användes rosenrot i hemlighet av ryska officerare, kosmonauter och olympiska idrottare m.fl.

   Varumärket Solgar
   Alla Solgar®-produkter uppfyller branscherkända ”Gold Standard” för utomordentlighet. Produkterna är tillverkade av naturligt utvunna ingredienser och ständigt innovativa sedan 1947 är Solgar® ditt perfekta kosttillskott för en god hälsa!

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!


   Dosering:
   1-2 kapslar dagligen i samband med måltid!

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: rosenrot (rhodiola rosea), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), antioxidationsmedel (betakaroten, askorbinsyra)

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   2 kapslar
   Rosenrotextrakt
   250 mg
   500 mg
   rosenrotpulver
   100 mg
   200 mg
  • Christina H

   Recensiondatum: 2023-11-13

   Pigg och  alert på ett märkbart sätt fortsätter jag med rosenrot från DCG 

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda