Din varukorg är tom

  Solgar

  Vild Oreganoolja

  60 soft gels

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott som innehåller en lättabsorberad form av vild oregano olja i mjuka kapslar. Oljan extraheras från naturliga oreganoblad och dess primära verksamma ämnen är tymol och karvakrol.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Softgel kapslar

  Ej socker, salt eller stärkelse

  1 kapsel om dagen

  Upptäck flera produkter inom

  • Vild Oregano-olja från Solgar är ett kosttillskott som innehåller en lättabsorberad form av vild oregano olja i mjuka kapslar. Oljan extraheras från naturliga oreganoblad och dess primära verksamma ämnen är tymol och karvakrol. En dos om dagen ger 175 mg av vild oreganoblandning och 17,5 mg oreganoolja. Kosttillskottet innehåller ej socker, salt eller stärkelse.

   Oregano är en ört som växer i de mildare klimaten i Europa, Medelhavsområdet och södra och centrala Asien. Oljan extraheras från växtens blad och såväl växten som oljan har använts i traditionell läkekonst och i medelhavsköket.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!

   Fyra tips för att stötta immunförsvaret hittar du på vår blogg.


   Dosering:
   1 kapsel tages dagligen i samband med måltid

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Vild oreganoblandning (extra virgin olivolja, oreganoolja (Origanum vulgare) (stjälkar och toppar), softgel-kapselskal (gelatin (från nötkreatur), vegetabiliskt glycerin (från palmkärnolja).

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

    

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   Wild Oregano blend
   175 mg
   - varav oreganoolja
   17.5 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda