Din varukorg är tom

CareMe

Läs om vår egna produkt som vi tillverkar i Sverige

CareMe – Balans i livet | Livet i balans
CareMe är DCG Nordics varumärke inom hälsa som är speciellt framtaget och baserad på modern forskning. Med 100% rena och tillsatsfria vitaminer och mineraler av högsta kvalitet. Tillskotten består av aktiva ämnen från naturen med hög biotillgänglighet. Syftet med produkterna är att på ett hälsosamt, säkert och effektivt sätt stötta dig och din familj för att få balans i livet och livet i balans.

CareMe – svensktillverkade kosttillskott
CareMe produceras och distribueras av DCG Nordic, som har egen svensk produktion och distribution sedan 1945. Med över 75 års erfarenhet är DCG idag experter inom hälsa och välmående. DCGs tillverkningen sker enligt HAACP och GMP standard, vilket säkerställer att du får produkter av hög kvalitet.

Rena och naturliga produkter – CareMe-serien
Innehållet i produktserien CareMe är noga utvalt med stort fokus på hög renhet och naturliga ingredienser. CareMe innehåller aktiva ingredienser och är fritt från onödiga tillsatser. Tillskotten tillverkas helt utan färgämnen eller konserveringsmedel. Hela serien är GMO-fri och innehåller inga sötningsmedel.

CareMe främjar ett mer balanserat och hälsosamt liv genom att erbjuda välgörande produkter för yttre och inre hälsa – som passar hela familjen!

CareMe, CareYou, CareEveryone