Din varukorg är tom

DET HÄR ÄR VÅR STORY

Om DCG

header om oss
Vi brinner för att hjälpa dig till en naturlig hälsa

DCG har ett stort sortiment av de bästa produkterna inom hälsa och välmående med fokus på naturligt, hållbart och ekologiskt.

Lägg till snabba, tillförlitliga leveranser, konkurrenskraftiga priser och tillmötesgående, kunnig personal på kundservice till helhetsupplevelsen när du handlar av oss. Dessutom får du alltid fri frakt!

Vi är även grossister och distribuerar andra varumärken med stark naturhälsoprofil inom dessa produktområden.

På DCG har vi ett holistiskt helhetstänk och vår vision är att vara vägvisare till en naturligt hälsosammare vardag.

Våra värderingar

Våra tre ledord hjälper oss i alla beslut vi tar:

 

  • ERFARENHET – Vår långa erfarenhet inom hälsa har gett oss insikt i att vi är duktiga på det vi gör och att alltid sträva efter hög kvalitet.
  • EMPATI – Vi på DCG har många olika bakgrunder men det som förenar oss är medkänslan och viljan att hjälpa andra till en mer balanserad hälsa.
  • ENGAGEMANG – Vårt engagemang innebär att vi alltid vågar vara öppna och nyfikna idag, för att göra det ännu lite bättre imorgon.

“Det skall vara enkelt för dig att göra Ditt val till naturlig hälsa…”

Beprövad erfarenhet

DCG startades 1945 i Göteborg. Vår långa närvaro på marknaden har möjliggjort högkvalitativa egentillverkade produkter och det bästa urvalet av andras produkter

Naturlig hälsa

Vi tror på naturens läkande kraft och dess aktiva naturliga ingredienser. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda lättupptagliga produkter med högsta möjliga renhet utan onödiga tillsatser.

Säkert och tryggt

Produktsäkerhet och kvalitet är viktigt för oss. Genom egen produktutveckling och tillverkning enligt GMP- och HAACP-standard, säkerställer vi processen.

Rena och naturliga produkter från DCG

DCG Nordic  erbjuder ett stort varierat sortiment av homeopatiska läkemedel i form av både enkel- och komplexmedel i olika beredningsformer. Samtliga produkter erhåller högsta kvalitet under hela produktionskedjan och är registrerade samt godkända enligt Läkemedelsverkets krav.

dcg logo

CareMe är en produktserie inom hälsa som är speciellt framtagen och baserad på modern forskning i kombination med naturliga och rena ingredienser. Syftet med produkterna är att på ett hälsosamt, säkert och effektivt sätt stötta dig och din familj för att få balans i livet och livet i balans.

careme logo

VÅRT ANSVAR

Vår mission här på DCG är att hjälpa alla att få leva ett så hälsosamt och bra liv som möjligt. Oberoende var du lever eller vad du har för bakgrund, så har du rätt till kunskap för ditt eget och andras bästa. Vi känner ett ansvar för kommande generationer; att de ska växa få upp i en trygg miljö med möjlighet att påverka sin egen situation. Därför stöttar vi stiftelsen Aktiv skola som verkar för lika villkor för alla barn, var i landet man än bor.

om dcg barn