Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Räddningsdroppar granulat

  15 g

  5.0 (5) - Recensioner (1)

  Dr Bach 5 Flower Remedy kallas även för räddningsdroppar, akutdroppar och Rescue-remedy. Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver “första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  5 flower granulat

  Fri från alkohol

  Dr Bach original

  Upptäck flera produkter inom

  • Dr Bach 5 Flower Remedy kallas även för räddningsdroppar, akutdroppar och Rescue-remedy. Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver “första hjälpen”, i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.

   Five Flower Remedy består av fem av de 38 blomstermedlen från Dr Bach.
   - Mot irritation och spänningar
   - Mot medvetslöshet och svimningstendenser

   Om man varit utsatt för någon form av chock, oväntade dåliga nyheter, om det förekommit någon upprörande familje-angelägenhet, stor sorg eller om man känner sig orolig, skräckslagen, förvirrad eller panikslagen, kommer Five Flower Remedy att lindra våndorna och göra en stark nog att möta situationer av stress.
   Den kan också användas då man står inför ett examensprov, skall gå på anställningsintervju, hålla föredrag, stå på scenen, ta sitt körkort eller gå till tandläkaren. Five Flower Remedy har förmågan att lösa upp ens spänningar, vilket även gäller om man tillfälligt känner sig väldigt "uppskruvad" eller ur balans.

   Varje flaska innehåller 15 g granulat som motsvarar ca. 1860 piller.


   Användning:
   7- 10 granulat direkt i munnen eller upplöst i ett glas med vatten, så ofta som behövs. socker granulat, dubbelt impregnerad med Bach blomessenser

   Det är alltid klokt att ha en liten flaska Five Flower Remedy i beredskap ifall något oväntat skulle inträffa. Medlet är naturligtvis inte avsett att ersätta annan medicinsk hjälp, men kan utan tvivel befria från rädsla och på så sätt återställa det lugn som är nödvändigt för att den egna självläkningsprocessen skall komma till stånd.

  • Ingredienser: Socker granulat, dubbelt impregnerad med Bach blomessenser

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Annika L

   Recensiondatum: 2021-10-28

   Ger min hund dessa vid situationer där jag vet att det kan bli oro. Fungerar mkt bra. Ger vid flera tillfällen helst ngn dag innan och även dagen det gäller.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda