Din varukorg är tom

  NORDBO

  Nordbo 7 day Rapid Cleanse

  28 kaps

  4.6 (5) - Recensioner (0)

  7 Day Rapid Cleanse består av en örtkur på 7 dagar som renar kroppen och bidrar till tarmen, levern och njurarnas normala funktion. Perfekt för dig som inte har tid för en längre utrensning .

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  7-dagars detox

  Renande örtkur uppdelad på morgon och kvällsdos

  Med bl. a. gurkmeja, chlorella och maskros

  • Nordbo 7 Day Rapid Cleanse är en omfattande detoxkur med en örtblandning som bidrar till att rensa och detoxa kroppen.

   7 Day Rapid Cleanse består av en örtkur på 7 dagar som renar kroppen och bidrar till tarmen, levern och njurarnas normala funktion. Perfekt för dig som inte har tid för en längre utrensning.

   Kuren Innehåller bland annat maskros, chlorella, kronärtskocka och rödbeta som bidrar till rening av kroppen samt bidrar till levern, njurarnas och tarmens normala funktion och hälsa.

   Produkten innehåller 2 x 14 kapslar uppdelade till en morgondos och en kvällsdos.

   Du hittar Pure Cleanse här!


   Dosering:
   2 kapslar på morgonen och 2 kapslar på kvällen i 7 dagar. Kvällskapslarna (Night) tas med ett stort glas vatten innan du går och lägger dig.

   Drick mycket vätska medan kuren pågår.
   Rekommenderad dosering bör ej överskridas.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser (Morning): Kronärtskocka Cynara scolymus, Gurkmeja Curcuma longa, Grönalg Chlorella pyrenoidosa, Maskrosrot Taraxacum officinale, Stor kardborre Arctium lappa, Majs Zea mays, Rödklöver Trifolium pratense, Rödbeta Beta vulgaris, Harört Bupleurum chinense, Kaskadlärk Larix occidentalis, Kungsljus Vebascum thapsus

   Ingredienser Night: Magnesium (Magnesiumhydroxid, Magnesiumoxid), Aloe gel Aloe ferox, Rabarberrot Rheum palmatum, Röd alm Ulmus rubra, Läkemalva Althaea officinalis, Triphala varav Indiskt krusbär Embilica officinalis varav Baherafrukt Terminalia belerica varav Tropisk MANDEL Terminalia chebula.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda