Din varukorg är tom

  A. Vogel

  Echinacea Creme

  35 g

  4.5 (4) - Recensioner (2)

  En lugnande och återfuktande hudkräm gjord på färskt extraherad och ekologiskt odlad Echinacea purpurea. Krämen passar utmärkt att användas på t ex hudirritationer och mindre sår

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Mjukgör och skyddar

  Ekologiska växtextrakt

  Passar som dag- och nattcreme

  • Echinacea Creme från A. Vogel är en lugnande och återfuktande hudkräm gjord på förskt extraherad och ekologiskt odlad Echinacea purpurea.
   Krämen passar utmärkt att användas på hudirritationer och mindre sår som behöver fukt samt på oren hud. Den är också perfekt för dig som vill ha en mjukgörande, avslappnande och lenande creme.

   Kan användas som både dag- och nattcreme och under smink.

   Alfred Vogel trodde på vikten av att behålla växtens naturliga balans. Han var övertygad om att alla komponenter i plantan var viktiga. Även de mindre beståndsdelarna bedömdes vara lika viktiga för helheten som de huvudsakligen så kallade aktiva ämnena. Tron på vikten av alla komponenter i varje planta är grunden för holistisk standardisering. Extraheringen av de nyskördade örterna sker inom 24 timmar med varsamhet om naturen. Än i dag framställs alla produkter efter Alfred Vogels filosofi och principer. Modern forskning kan också bekräfta att det Vogel visste faktiskt är sant.

   Som med alla produkter som innehåller örter kan det vara lämpligt att testa på ett litet område av huden först så att huden inte reagerar negativt. Undvik kontakt med ögonen.

  • Ingredienser: Aqua (Vatten), Helianthus Annuus (Solros) Seed Oil, Echinacea Purpurea (Röd solhatt) Herb/Root Extract, Alcohol, PEG-8 Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Cl 75810 (Chlorophyll), Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

  • Lena T

   Recensiondatum: 2024-01-22

   Har haft problem med rödflammig hud i ansiktet och små "utslag" i flera år. Krämen lugnar huden fantastiskt bra och det röda har försvunnit på otroligt kort tid. Rekomenderas!

   Nancy S

   Recensiondatum: 2023-03-21

   Cremen Suverän 🔆 🔅  Korken borde förenklas efs den är svår att skruva tillbaka! (Fastnar lätt snett)

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda