Din varukorg är tom

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Fungerar som ett energiavtryck av olika blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Fri frakt över 249 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid rädsla och mardrömmar

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Aspen Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som ett energiavtryck av olika blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Diffus rädsla för det okända; föraningar, vidskepelse och mardrömmar.

   Övriga symptom: Rädsla som det inte finns någon orsak till, en obehaglig känsla av att något hemskt ska hända. Överkänslighet för osynlig och okänd påverkan. En intensiv rädsla som ofta infinner sig när personen är ensam men som också kan uppstå i avspänd samvaro med vänner.

   Positiv förändring: Rädslan släpper och tillförsikten till livet ökar. Rädslan för nya erfarenheter är borta. Känslan av tillit och att kunna hantera problem och faror har förstärkts.

   Affirmation: “Jag är beskyddad och inget kan hända mig.”

   ”Diffusa, okända rädslor som det inte finns anledning eller grund för. Patienten kan känna sig skräckslagen för att något fruktansvärt ska hända, men vet ej vad. Dessa vaga oförklarliga rädslor kan förfölja patienten dag som natt. Ofta är dessa personer rädda för att berätta om sina problem för andra.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning: Låt 7-10 st granulat smälta under tungan så ofta som behövs.

  • Ingredienser: sockergranulat, dubbelt impregnerat med Bach blomessens

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda