Din varukorg är tom

  Pharma Nord

  Bio-Caroten

  150 kapslar

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Kapslar med 9 mg ren betakaroten i vilket motsvarar 4500 mikrogram retinolekvivalenter (RE). Dosen motsvarar cirka 563% av det dagliga referensintaget för A-vitamin.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Innehåller betakaroten

  Hög biotillgänglighet

  9 mg ren betakaroten

  • Bio-Caroten från Pharma Nord är kapslar med 9 mg ren betakaroten i vilket motsvarar 4500 mikrogram retinolekvivalenter (RE). Dosen motsvarar cirka 563% av det dagliga referensintaget för A-vitamin. Tillverkningen av Bio-Caroten sker med en metod där betakaroten blandas i en oljematris som håller molekylen stabil och ökar biotillgängligheten. Studier visar att betakaroten som kosttillskott har bättre biotillgänglighet än när du får i dig det från grönsaker.

   Betakaroten är en suverän vegetabilisk källa till vitamin A. Betakaroten är fettlösligt och absorberas lättare när det intas tillsammans med fett. När betakaroten omvandlas till vitamin A bidrar det till att bibehålla normal hud och slemhinnor samt har betydelse för normal celldelning och immunfunktion. Dessutom hjälper det att bibehålla normal syn.

   Intag av mat och kosttillskott med stora mängder betakaroten kan ge huden en gulaktig färg som vissa människor finner eftersträvansvärt, speciellt på sommaren. Färgen beror på att betakaroten lagras i underhudsfettet. Färgförändringen är helt ofarlig och försvinner när intaget av betakaroten minskas.

   Man behöver inte vara orolig för att få för mycket A-vitamin från betakaroten eftersom kroppen stoppar omvandlingen så fort mängderna vitamin A är mättade.

   Se hela vårt sortiment från Pharma Nord här!


   Dosering:
   1 kapsel dagligen. Tugga inte kapseln, svälj den hel, helst i samband med måltid.För optimal absorption i kroppen bör Bio-Caroten tas med en måltid.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Sojaolja, Gelatin (nötkreatur), Delvis härdad sojaolja, Fuktighetsbevarande medel: glycerol, Vitamin A (betakaroten), Förtjockningsmedel: kiseldioxid

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Vitamin A
   4500 µg RE
   563
   (i form av betakaroten)
   9 mg
   *

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda