Din varukorg är tom

  BRUNS

  Deo mustig pomelo

  60 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Deodorant 06 Mustig Pomelo från BRUNS är en mild och effektiv, vegansk deodorant i klassisk glasflaska. Doftsatt med ekologiskt certifierade eteriska oljor har den en diskret unisexdoft av grapefrukt och bark.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Roll-on i glasflaska

  Naturliga ingredienser

  Långvarig och dryg

  Upptäck flera produkter inom

  • Deodorant 06 Mustig Pomelo från BRUNS är en mild och effektiv, vegansk deodorant i klassisk glasflaska. Doftsatt med ekologiskt certifierade eteriska oljor har den en diskret unisexdoft av grapefrukt och bark.

   Innehåller inga onödiga tillsatser - är alkoholfri, parabenfri och utan aluminiumklorid. Dessutom fri från parabener och sulfater.

   Långvarig och dryg, håller armhålan ren och fräsch samt är lätt att applicera.

   BRUNS deodoranter är tillverkade enligt eget recept med råvaror av högsta kvalitet och ekologiska ingredienser.

   BRUNS Deodorant finns även i en helt doftfri variant!

  • Ingredienser: Aqua, Xanthan Gum (sugar), Sodium Bicarbonate (bicarbonate), Triethyl Citrate (citric acid), Lactic Acid (lactid acid), Potassium Alun,(alum), Dehydroacetic Acid (natural preservative), Ethyl Lauroyl Arginate HCL  (glysal), Parfum* essential oil of Citrus maxima (pomelo). *Contains Limonene, Linalool, Geranial, Neral, Farnesol.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda