Din varukorg är tom

  BRUNS

  Hårserum nr60

  10 ml

  4.0 (2) - Recensioner (1)

  HÅRSERUM nr 60 med ljuv Olibanum är ett handgjort hårserum från BRUNS som är vårdande och återfuktande och passar torra, frissiga och skadade hår. Innehåller 100% ekologiska oljor som är noggrant utvalda och sammansatta för att motverka kluvna hårtoppar samt ge håret fukt och glans.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Motverkar kluvna hårtoppar

  Naturliga ingredienser

  Ger liv till torrt och frissigt hår

  Upptäck flera produkter inom

  • HÅRSERUM nr 60 med ljuv Olibanum är ett handgjort hårserum från BRUNS som är vårdande och återfuktande och passar torra, frissiga och skadade hår. Innehåller 100% ekologiska oljor som är noggrant utvalda och sammansatta för att motverka kluvna hårtoppar samt ge håret fukt och glans. Doften av Olibanum (även kallad Frankincense) i kombination med grape och citrongräs ger en vitaliserande härlig doft.

   Produkten kommer i en smart rollerflaska som gör den lätt att applicera och dosera rätt mängd utan överflöd.

   Att använda hårserum kan göra stor skillnad på slitna, livlösa hår. De välgörande oljorna absorberas snabbt utan att göra håret tungt eller oljigt. En leave-in produkt som med hjälp av vitaminer, naturliga fettsyror och antioxidanter bidrar både till att skydda, reparera och återfukta håret.


   Användning: Rolla lite serum i ena handen, gnugga händerna lätt mot varandra. Krama in oljan i de torra hårtopparna och dra seden resten över längderna. Resultatet syns omgående och lämnar en välgörande frisk doft efter sig.

  • Ingredienser: Rosa Canina Fruit Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sesame Seed oil, Capric/Caprylic Triglyceride, Essential oil blend; Citrus Paradisi Peel oil*, Boswellia Carterii oil*. Cymbopogon Citratus Leaf oil. (*Contains Limonene, Linalool, Geranial, Neral, Farnesol)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Jeanette L

   Recensiondatum: 2023-04-12

   Spray vore mer fördelaktigt.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda