Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Cerato

  10 ml

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  Cerato Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid tvivel på den egna förmågan

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Tvivlar på den egna förmågan, lättpåverkade, litar inte på intuitionen och måste ha andras råd även i bagateller.

   Övriga symptom: Kan göra även oförståndiga saker genom att hellre följa andras råd än att lita till det goda omdöme de besitter. Oförmågan att lyssna till den egna intuitionen leder dem ofta fel. De är talföra, ställer ideligen frågor och tenderar att irritera folk. Beundrar dem som kan fatta säkra beslut och har en benägenhet att imitera dem. De koncentrerar sig för mycket på detaljer och missar därför ofta det som är viktigt.

   Positiv förändring: Lugn säkerhet som utgår ifrån intuitionen. Litar på förmågan att avgöra vad som är rätt och fel. Har nått självsäkerhet och funnit trygghet i sig själva.
   Affirmation: “Jag är en unik individ som fattar egna beslut.”


   “För dem som inte har tillräckligt självförtroende att kunna fatta egna beslut. De söker ständigt råd av andra och blir därför ofta vilseledda.”

   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen: I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska: Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml
   konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Mängd: 10 ml

   Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda