Din varukorg är tom

  Dr. Organic

  Arganolja Liquid Gold

  50 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Marockansk Arganolja har en lång traditionell användning som naturlig anti-aging produkt och oljan är en otrolig källa till vitaminer, antioxidanter och viktiga fettsyror.  

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  100% ren

  För hud,

  Hår och läppar

  • Arganolja Liquid Gold från Dr Organic är 100% ren. Oljan från kallpressade argannötter är en multiverkande supernäring för hår, hud, naglar och läppar. Marockansk Arganolja har en lång traditionell användning som naturlig anti-aging produkt och oljan är en otrolig källa till vitaminer, antioxidanter och viktiga fettsyror. Finns även deodorant med arganolja.

   Användning:
   Endast för utvärtes bruk! Hår - Applicera en liten mängd i vått eller torrt hår och massera från rötterna och ut. Låt verka ca 30 min och schamponera sedan. Hud - värm 2-3 droppar i rena händer och massera in i hud, naglar och/eller läppar. Bad - Häll 2-5 ml i vattnet medan badkaret fylls.

  • Ingredienser: Argania spinosa kernel oil (100% certifierad arganolja).

   Förvaring: Rumstemperatur

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda