Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Gentian

  10 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Gentian Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  Vid benägenhet för depression

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.
   De är helt ofarliga, har inga biverkningar. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Benägenhet att bli deprimerade och lätt ge upp vid motgångar. Pessimistiska personer med dålig tilltro till sig själva.

   Övriga symptom: Brist på tillit till livet och förståelse för att saker och ting inte alltid fungerar som man har väntat sig. Den inställningen kombinerat med negativa förväntningar leder till depressivt beteende.

   Positiv förändring: Förståelse för att det inte finns något misslyckande så länge man gör sitt bästa oavsett vad resultatet blir. Att omvandla tvivel till förståelse. Stark uppmuntran till förverkligande trots uppenbara motgångar.

   Affirmation: ”Jag gör mitt bästa och därför kan jag inte misslyckas.”

   ”För dem som lätt grips av missmod. Trots att de är på bättringsvägen i ett sjukdomsförlopp eller vinner framsteg i vardagslivet, kan små motgångar och hinder lätt leda till misströstan och tvivel av olika slag.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda