Din varukorg är tom

  Great Earth

  Bedtime

  60 kaps

  4.0 (1) - Recensioner (0)

  Bedtime från Great Earth är ett kosttillskott med flera olika ämnen som kan hjälpa vid sömnproblem. Om din kropp och hjärna inte får tillräckligt med återhämtning kan det påverka ditt fokus och humör

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För sömnen

  Med grönt te

  • Bedtime från Great Earth är ett kosttillskott med flera olika ämnen som kan hjälpa vid sömnproblem. Om din kropp och hjärna inte får tillräckligt med återhämtning kan det påverka ditt fokus och humör, Bedtime innehåller bland annat ashwagandha som bidrar till lättare insomning, humle som har en lugnande effekt och bidrar till en god sömn, magnesium som bidrar till nervsystemets normala funktion och till att bibehålla normal muskelfunktion, citronmeliss som bidrar till att bibehålla en vilsam sömn och L-Teanin från grönt te.

   Se hela vårt sortiment från Great Earth här!


   Dosering:
   1 kapsel dagligen vid sänggående

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: GABA (gamma-aminosmörsyra), humleextrakt 4:1 (Humulus lupulus), citronmelisspulver (Melissa officinalis), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), L-Teanin från Camellia sinensis (L-TeaActive ™), magnesium (magnesiumoxid), Sensoril® ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), rispulver, klumpförebyggade medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror), vitamin B6 (pyridoxal-5’-fosfat).

   Förvaring: Rumstemperatur, utom räckhåll för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % DRI
   GABA
   500 mg
   *
   Humle
   50 mg
   *
   Citronmeliss
   150 mg
   *
   Vitamin B6
   5 mg
   357

   *Dagligt referensintag ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda