Din varukorg är tom

  Great Earth

  Järn komplex

  100 tabl

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  Järn Komplex från Great Earth är ett kosttillskott där varje tablett innehåller Järn samt C-vitamin, B12, nyponextrakt, folsyra och koppar. Järn har en viktig roll i celldelningsprocessen, och bidrar främst till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Minska trötthet

  Med C-vitamin

  • Järn Komplex från Great Earth är ett kosttillskott där varje tablett innehåller Järn samt C-vitamin, B12, nyponextrakt, folsyra och koppar. Järn har en viktig roll i celldelningsprocessen, och bidrar främst till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin. Det hjälper till att skicka ut syre till kroppens celler och motverkar känslan av trötthet och utmattning.

   Är du kvinna? Blir du ofta trött och yr? Om svaret är ja (och ja) är det stor sannolikhet att du har järnbrist. Det innebär att du inte producerar tillräckligt med röda blodkroppar som hjälper till att syresätta kroppen ordentligt. Det kan såklart även gälla för män, men kvinnor drabbas oftare på grund av graviditet eller mens. Behovet av järn är därför större hos kvinnor i fertil ålder.

   Se hela vårt sortiment från Great Earth här!


   Dosering:
   1 tablett dagligen i samband med måltid.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: GABA (gamma-aminosmörsyra), humleextrakt 4:1 (Humulus lupulus), citronmelisspulver (Melissa officinalis), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), L-Teanin från Camellia sinensis (L-TeaActive ™), magnesium (magnesiumoxid), Sensoril® ashwagandhaextrakt (Withania somnifera), rispulver, klumpförebyggade medel (veg. magnesiumsalt av fettsyror), vitamin B6 (pyridoxal-5’-fosfat).

   Förvaring: Rumstemperatur, utom räckhåll för små barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % av DRI
   Vitamin C
   50 mg
   63
   Nyponextrakt
   25 mg
   *
   Järn
   25 mg
   178
   Folsyra
   200 μg
   100
   Vitamin B12
   12,5 μg
   500
   Koppar
   1000 μg
   100

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda