• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Holistic

  Sömnbalans

  60 kaps

  0 - Recensioner (0)

  SömnBalans från Holistic är ett kosttillskott som innehåller aminosyrorna GABA och L-teanin, vitamin B6, magnesium samt växtextrakt från ashwagandha, saffran, humle och citronmeliss. Både magnesium och B6-vitamin minskar trötthet och utmattning samt bidrar till normal psykologisk funktion och nervsystemets normala funktion.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kosttillskott för sömnen

  Med GABA, L-teanin och Ashwagandha

  Dos: 1-3 kapslar före sänggående

  Upptäck flera produkter inom

  • SömnBalans från Holistic är ett kosttillskott som innehåller aminosyrorna GABA och L-teanin, vitamin B6, magnesium samt växtextrakt från ashwagandha, saffran, humle och citronmeliss. Både magnesium och B6-vitamin minskar trötthet och utmattning samt bidrar till normal psykologisk funktion och nervsystemets normala funktion. Växtextrakt från saffran bidrar till emotionell balans, bevarande av positiv sinnesstämning och avslappning. SömnBalans innehåller även växtextrakt från citronmeliss främjar avslappning, insomning och normal sömn. Örten Ashwagandha är stor inom ayurvedisk medicin och har många goda egenskaper bland annat bidrar den till mental och fysisk avslappning.
   Sömnen är viktig för din hälsa

   För att din kropp och din hjärna ska få återhämta sig och bearbeta intryck är en god natts sömn väldigt viktig. När du fått sova gott om natten klarar du lättare av stress och påfrestningar som kommer under dagen. Många har upplevt en sömnlös natt på grund av stress eller oro. Det är jobbigt och utmattande att inte få sova bra några nätter, men det är inte farligt. Oftast när detta händer kan kroppen ta igen sömnbristen kommande natt. Om sömnsvårigheterna skulle hålla i sig är det viktigt att fundera över orsakerna så snart som möjligt och hitta en lösning, för ju längre tiden går kan det bli svårare att komma tillrätta med sömnbesvären.

   En god sömn kan också minska risken för sjukdomar eftersom immunförsvaret försämras av sömnbrist. Det blir även svårare att orka med arbete och vardagliga påfrestningar när sömnen inte varit bra eftersom du fungerar sämre än vanligt på flera sätt.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!

   Läs mer om naturliga källor till melatonin på vår blogg.


   Dosering:
   1–3 kapslar intas på kvällen innan sänggående. Ej i kombination med alkohol eller lugnande läkemedel. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda