Din varukorg är tom

  Holistic

  Kisel

  100 kaps

  5.0 (1) - Recensioner (1)

  Holistic Kisel är ett kosttillskott med enbart organiska mineralföreningar. Kisel behövs i kroppen för bland annat uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kisel är ett grundämne som särskilt finns i åkerfräken men även i äpplen, apelsiner, körsbär, jordgubbar, mandel, sallad, kål, lök, zucchini, morötter, pumpakärnor rödbetor, selleri, gurka, fisk och honung.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kosttillskott med kisel

  För uppbyggnad av kollagen

  Enbart organiska mineralföreningar

  • Holistic Kisel är ett kosttillskott med enbart organiska mineralföreningar. Kisel behövs i kroppen för bland annat uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kisel är ett grundämne som särskilt finns i åkerfräken men även i äpplen, apelsiner, körsbär, jordgubbar, mandel, sallad, kål, lök, zucchini, morötter, pumpakärnor rödbetor, selleri, gurka, fisk och honung.

   Källan till kisel i Holistic Kisel är just bambu – en väldigt stark och snabbväxande växt som till exempel kan användas för att tillverka hållbara material. Kisel finns naturligt i kroppen, där det bland annat behövs för uppbyggnaden av kollagen och bindväv. Proteinet kollagen har en stödjande och sammanhållande funktion i kroppen, medan bindväven finns runt vävnader, organ och muskler.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering:
   1 kapsel per dag

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Bambuextrakt (Bambusa vulgaris 70 % kisel), Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Fyllnadsmedel (rismjöl), Klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja, akacia- och risfiberblandning).

   Förvaring: Torrt i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

    

    

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Kisel
   250 mg
   *

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  • Ingrid B

   Recensiondatum: 2023-11-13

   Bra, då det är svårt att få i sig detta den naturliga vägen.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda