Din varukorg är tom

  Holistic

  Ultratarm

  90 kaps

  3.8 (4) - Recensioner (2)

  UltraTarm från Holistic är ett kosttillskott som underlättar vid trög tarmtömning. En mage i obalans kan göra det svårt att njuta av livet. Förstoppning är vanligt förekommande och kan t ex bero på man dricker för lite vatten, äter mat som innehåller för lite fibrer, är orolig och/eller stressad eller är stillasittande under lång tid, som till exempel under en lång bil- eller flygresa.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar
  • UltraTarm från Holistic är ett kosttillskott som underlättar vid trög tarmtömning. En mage i obalans kan göra det svårt att njuta av livet. Förstoppning är vanligt förekommande och kan t ex bero på man dricker för lite vatten, äter mat som innehåller för lite fibrer, är orolig och/eller stressad eller är stillasittande under lång tid, som till exempel under en lång bil- eller flygresa.

   UltraTarm fungerar skonsamt mot magen och kan användas av dig som upplever tillfälliga problem (exempelvis vid rese) eller dig som har brottats med trög tarm under en längre tid. UltraTarm innehåller magnesiumoxider som underlättar tarmtömning vid trög tarm. Genom att avlägsna det stillastående tarminnehållet blir vi inte bara av med kroppens avfall, utan vi skapar även en bättre miljö för våra goda tarmbakterier och får en friskare tarmflora. Detta kosttillskott kan användas regelbundet, är skonsam och passar även dig med känslig tarm.

   Se hela vårt sortiment från Holistic här!


   Dosering:
   1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas med fördel på tom mage tillsammans med 1-2 glas apelsinjuice/citronvatten eller vatten. Drick rikligt med vatten hela dagen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Magnesiumoxid, Fyllnadsmedel (risfiber), Kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), Vitamin C (l-askorbinsyra), Fruktooligosackarider (Cichorium intybus; rot), Klumpförebyggande medel (medellånga triglycerider MCT från kokosolja)

   Förvaring: Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   % av DRI
   Magnesium
   350 mg
   93
   Vitamin C
   100 mg
   125
   FOS
   5 mg
   *

   DRI = dagligt referensintag
   *DRI (dagligt referensintag) ej fastställt

  • Eva F

   Recensiondatum: 2021-11-23

   Den håller magen i fin balans 👌🥰

   Nicole L

   Recensiondatum: 2021-08-18

   Hittills ser jag inga positiva effekterna, hoppas dock att det visar sig lite längre fram.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda