Din varukorg är tom

  Silicea

  Silicea Gel Munherpes

  5 g

  4.0 (1) - Recensioner (0)

  En medicinteknisk produkt, godkänd för utvärtes behandling av munsår. Gelen lindrar bl a munsår, besvär som svullnader samt vätskefyllda blåsor och rodnader.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Inga tillsatser

  Lindring av munsår

  Hjälper till med läkning

  • Silicea Munherpes gel från Hübner är en medicinteknisk produkt, godkänd för utvärtes behandling av munsår. Gelen lindrar munsår, besvär som svullnader samt vätskefyllda blåsor och rodnader, och innehåller kiselsyra som både påskyndar läkeprocessen och verkar lindrande. Silicea Munherpes gel binder sårsekretet i blåsorna tack vare kiselgelets naturliga bindningskapacitet, lindrar den brännande och kliande känslan av munherpes samt hjälper till med läkningsprocessen vid munherpes.


   Användning:
   Munsårsgel använder du så snart man känner av att det börjar klia. Efter att gelen torkat bildas en vit hinna på läpparna. Detta visar att gelen haft den uttorkande effekt som avsetts.

  • Ingredienser: 100 ml gel innehåller 100 ml kiselgel (kiselsyragel) med 3,5 g kiseldioxid. 100 % naturlig, fri från konserveringsmedel och tillsatser.

   Förvaring: Torrt och utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda