Din varukorg är tom

  Bergstrands Kafferosteri

  Kaffe EKO Emils

  1 kg

  Kaffet har sin bas i bönorna från Peru, de har fått en explosion i syrlighet från Etiopien och rundas av med behagliga aromer från Indonesien.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Emil Myréns ekologiska premiärblandning

  Ursprung: Colombia, Etiopien, Indonesien, Peru

  Brygg & Espresso, Hela bönor

  Upptäck flera produkter inom

  • Cirkeln är sluten. 1891 rostade Emil Bergstrand det allra första kaffet för Bergstrands kafferosteri. 127 år senare slår hans namne och sonsonsonson till med den här fullträffen. Kaffet har sin bas i bönorna från Peru, de har fått en explosion i syrlighet från Etiopien och rundas av med behagliga aromer från Indonesien. Vår egen wonderrostare Emil Myrén har fått lära sig yrket från grunden, först på plantagen Finca La Morena i Guatemala och sedan sida vid sida med rostmästarefarbror Thomas på vårt rosteri på Ringön. Resultatet är en 10-0 vinst i form av en balanserad explosion där apelsintonerna tar en svängom med fikonaromerna så syrligheten hänger med hela vägen upp i gommen. Rostmästaren själv föredrar den som en dubbel espresso men säkra källor berättar att den sitter lika bra som en cappucino eller latte.

   Certifiering: Ekologiskt
   Typ: Espresso, Hela bönor
   Ursprung: Colombia, Etiopien, Indonesien, Peru
   Förpackningsstorlek: 1000 gram

   ROSTNING 5/10
   FYLLIGHET 7/10
   SYRLIGHHET 6/10

  • Ingredienser: Kaffe

   Förvaring: Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda