Din varukorg är tom

  KALIflower Organics

  Hand- & Fotsalva

  60 ml

  5.0 (2) - Recensioner (0)

  KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Naturliga ingredienser

  Dunderkur för spruckna hälar

  Med ullfett, lanolin

  • Hand- och Fotsalva från KALIflower innehåller förutom ringblomma även lanolinfett från fårets ull. Salvan är en riktig dunderkur och gör underverk för torra och flagnande områden. Detta är mycket vanligt på händer och fötter t ex spruckna hälar. Ofta kan man också förebygga självsprickor genom att använda salvan innan sprickorna uppstår. Fungerar också utmärkt vid torrutslag och på barn med rödhet från blöjanvändning (då skyddar salvan huden mot väta samtidigt som den lugnar). Lanolinsalvan är en fet och vattenfri salva som är fri från konserveringsmedel, syntetisk parfym och färgämnen. Den är gjord av ekologisk ringblomsolja, lanolin (pesticidfri), ekologiskt sheasmör och närodlat ekologiskt bivax.

   KALIflowers produkter tillverkas i Brunskog i Värmland i liten skala för hand, produkterna är enkla, naturliga och innehåller endast det som är rent och gör gott, resten skippar de.

   Se hela vårt sortiment från KALIflower Organics här!

  • Ingredienser: olea europaea* (olive oil), adeps lanae (lanolin), cera flava* (beeswax), butyrus permum parkii* (shea butter), calendula officinalis extract* (marigold), rosmarinus officinalis* (rosemary), citrus sinensis* (orange), listea cubeba*.
   (* = ekologisk råvara)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda