Din varukorg är tom

  Maxosol

  Maxosol

  90 tabl

  Maxosol är ett kosttillskott för att förbereda din hud inför solning. Innehåller olika antioxidanter som bidrar till att skydda dina celler.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Främjar solbränna och hudhälsa

  Antioxidanter för skydd mot fria radikaler

  Förbereder huden för solen

  Upptäck flera produkter inom

  • Stärk din huds naturliga försvar inför semestern. Maxosol innehåller vitaminer och mineraler som är viktiga för huden, bland annat biotin, vitamin A (betakaroten), niacin och zink som alla bidrar till att bibehålla en normal hud.
   Antioxidanterna selen, zink, vitamin C och vitamin E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress när de exponeras för yttre faktorer som till exempel solljus. Vitamin C bidrar dessutom till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Maxosol kan användas året om eller på resor till soliga länder – det räcker med en tablett om dagen!


   Dosering: 1 tablett om dagen. Rekommenderas ej till gravida Innehåller en hög halt betakaroten och bör inte konsumeras av rökare, då detta ger en ökad risk för lungcancer.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalt av fettsyror, fettsyror), vitamin C (L-askorbinsyra), morotspulver, zinksulfat, vitamin E (DL-alfa-tokoferylacetat), niacin (nikotinamid), betakaroten (från Blakeslea trispora), L-selenmetionin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggandemedel (kiseldioxoid), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid),alfa-liponsyra, kopparglukonat, lykopen, D-biotin.

   Förvaring: Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 tabl
   % DRI
   Vitamin E
   10 mg
   83%
   Vitamin C
   55 mg
   69%
   Niacin
   15 mg
   94%
   Vitamin B6
   5 mg
   357%
   Biotin
   150 µg
   300%
   Zink
   15 mg
   150%
   Koppar
   0,15 mg
   15%
   Selen
   75 µg
   136%
   Betakaroten
   15 mg
   Alfa-liponsyra
   5 mg
   Lykopen
   0,5 mg

   DRI = Dagligt referensintag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda