Din varukorg är tom

  Dr. Sannas

  Multikräm med Svartvinbärsolja

  100 ml

  4.5 (4) - Recensioner (1)

  En vårdande multikräm som mjukgör och skyddar torr och känslig hud mot uttorkning. Ekologisk svartvinbärsolja innehåller en unik sammansättning av essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6. Dessutom 2:a plats som Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2018!

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vegan, 100% fri från djurförsök

  Parfymfri, Fri från allergener

  Med Svartvinbärsolja, Probiotika och Baobabolja

  • En vårdande multikräm som mjukgör och skyddar torr och känslig hud mot uttorkning. Ekologisk svartvinbärsolja innehåller en unik sammansättning av essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6. Dessutom 2:a plats som Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2018!

   Om Dr Sannas Multikräm
   Den gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger ett skydd mot uttorkning hela dagen. Ingredienserna innehåller olika fettsyror från ekologisk kokosolja, sheasmör, svartvinbär och baobab som arbetar både med återfuktning och skyddar huden mot yttre påfrestningar.

   Fraktionerad svensk rapsolja innehåller höga halter av E-vitamin (alpha-, delta- och gamma tocopheroler och phytosteroler) som har en lugnande effekt på huden. Probiotika innehåller peptider som hjälper till att hålla en bra fuktbalans i huden. Multi Cream är doftfri så att även den känsligaste med trasig hudbarriär kan använda den.

  • Ingredienser:

   *Aqua, (Vatten)

   **Butyrospermum Parkii Butter, (Sheasmör, höga halter av fytosteroler, tokoferoler och triterpener som gör att sheasmöret är antioxidant och anti-inflammatoriskt och dämpar rodnadeoch irriterad hud.)

   **Cocos Nucifera Oil, (Kokosolja, innehåller höga halter av capric, lauric och caprylic acid som mjukgör huden utan att den känns fet)

   **Carthamus Tinctorius Seed Oil, (Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet)

   **Glycerin, (Växtbaserad palmoljefri fuktgivare)

   *Canola Oil, (Fraktion av svensk rapsolja, anti-inflammatoriska och lugnande egenskaper för huden. Innehåller höga halter a phytosteroler och E-vitamin som skyddar och återställer hudens barriär.)

   *Cetearyl Olivate, (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)

   *Sorbitan Olivate, (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)

   **Adansonia Digitata Seed Oil, (Baobabolja, innehåller höga halter av vitamin A och E, kallas för naturens anti-age olja då den främjar hudens elasticitet)

   *Lactobacillus Ferment (Fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknik som kimchi. Lactobacillus har också återfuktande egenskaper för huden)

   ** Ribes Nigrum Seed Oil, (Svartvinbärsolja har en unik sammansättning av fettsyror som fungerar som byggstenar i huden cellmembran)

   *Cetyl Palmitate, (Del av vax från olivolja som har mjukgörande egenskaper)

   *Sorbitan Palmitate, (Del av vax från olivolja som har mjukgörande egenskaper)

   *Xylitylglucoside, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)

   Sodium Dehydroacetate, (Milt konserveringsmedel, saltmolekyl. Godkänd av Natrue, ECOCERT och Cosmos.)

   *Anhydroxylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)

   *Acacia Senegal Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)

   *Xanthan Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)

   *Xylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)

   *Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar. GMO-fri)

   *Malic Acid, (Äppelsyra, håller PH-balansen i produkten)

   *Helianthus Annuus Seed Oil, (Solrosolja, del av E-vitamin)

   *Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarin extrakt, del av svartvinbärsoljan)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Eva-Lena E

   Recensiondatum: 2020-12-30

   Smorde in armbågarna med ett riktigt bra resultat.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda