Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Ingefära & Citron

  280 g

  4.9 (9) - Recensioner (3)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Ingefära/Citron Honung från Munkens är en ekologisk honung med ingefära och citronolja i. Honungen passar utmärkt i téet eller till hett vatten, den kan även användas som ingrediens vid drinkblandningar eller till matlagning och marinering. Ingefära hjälper till med matsmältningen, lindrar yrsel och illamående som kan uppstå vid graviditet och är också antiinflammatorisk. Citronolja stärker immunförsvaret och kan hjälpa vid förkylning, influensa och virusinfektioner samt stödjer lymfsystemet.

   Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Munkens honung passar perfekt till bakning, som sötning av heta drycker och till all sorts matlagning. Börja dagen med en rykande varm kopp te med en liten sked ljuvlig honung till, välj det hälsosammare alternativet till din dessert, eller testa att tillsätta en sked honung i salladsdressingen eller marinaden det kommer att lyfta anrättningen till oanade höjder!

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

   Läs mer om bra mat i förkylningstider på vår blogg här.

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk, Vattenhalt max 20%, ekologisk citronolja, ekologisk ingefärsolja

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18 -22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Monica P

   Recensiondatum: 2024-04-09

   Mycket fin och god kvalitet…. 

   Lena F

   Recensiondatum: 2023-11-27

   Hej! Saffran/Apelsin honungen är den absolut godaste och förhöjer smaken av själva teet. Det andra är också gott och känns fräscht. 

   Mersa G

   Recensiondatum: 2023-12-18

   Mycket god smak  Används varje dag

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda