Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Propolis

  280 g

  4.9 (14) - Recensioner (3)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Honung Propolis från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper med tillsatt ekologisk propolis. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Propolis honungen ses som en superkur för hälsan. Honung är känd för sin antibakteriella effekt och tar kål på bakterier och motverkar infektioner. Propolis sägs vara bra för immunförsvaret, innehåller många antioxidanter och den anses därför ha en läkande förmåga på både inre och yttre infektioner. Propolis är även känt för att ha kraftfulla antibakteriella, svampdödande och antivirala egenskaper.

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

   Läs mer om propolis på vår blogg.

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk samt svensk ekologisk propolis. Vattenhalt max 20%

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18-22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Frida L

   Recensiondatum: 2022-11-30

   Snabb leverans, bra vara! 

   Petra T

   Recensiondatum: 2022-04-11

   Bra produkt, snabb leverans. 

   Carola H

   Recensiondatum: 2022-01-24

   Bra varor och snabb leverans!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda