Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Propolis & Eukalyptus

  280 g

  4.4 (17) - Recensioner (4)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Honung Propolis & Eukalyptus från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Smaksatt med ekologisk eukalyptus, pepparmintsolja samt menthol. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Propolis innehåller många antioxidanter, sägs vara bra för immunförsvaret och är känd för att ha kraftfulla antibakteriella, svampdödande och antivirala egenskaper. Propolis anses även ha en läkande effekt på både inre och yttre infektioner.

   Eukalyptus har traditionellt använts som febernedsättande, immunförsvarsstärkande, slemlösande och för att minska svullnad i luftvägarna. Eukalyptus är även känt för sin antiseptiska och virushämmande egenskaper och sägs förhindra förkylning, hosta, bihåleinflammation, halsinfektion och andra problem i andningsorganen.

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk. Smaksatt med ekologisk eukalyptus, pepparmintsolja, menthol samt svensk propolis. Vattenhalt max 20%

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18-22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Laura A

   Recensiondatum: 2021-10-28

   Smakar bra och känns skönt i halsen när man är förkyld.

   Margreth H

   Recensiondatum: 2021-02-25

   Tog en liten sked vid läggdags.Gjorde mig fri från min hosta

   Oskar H

   Recensiondatum: 2021-01-09

   Superbra snabb frakt

   Christina E

   Recensiondatum: 2021-01-04

   Mums 😋

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda