Din varukorg är tom

  Munkens

  Honung Whiskey

  280 g

  4.5 (2) - Recensioner (2)

  Kallslungad honung som anses ha hälsofrämjande egenskaper. Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallslungad RAW

  EKO / KRAV-märkt

  • Whiskey honung från Munkens är en ekologisk, rå/raw, kallslungad honung som är smaksatt med 10 årig singelmalt whiskey (Talisker). Honungen kommer från Munkens egna biodlingar i Sverige. Biodlingen är KRAV-märkt och bina får fri tillgång till de allra bästa grönområdena.

   Munkens honung passar perfekt till bakning, som sötning av heta drycker och till all sorts matlagning. Välj det hälsosammare alternativet till din dessert, eller testa att tillsätta en sked honung i salladsdressingen eller marinaden det kommer att lyfta anrättningen till oanade höjder!

   Se hela vårt sortiment från Munkens här!

  • Ingredienser: Svensk kallslungad honung (max +32) direkt tappad på burk, Vattenhalt max 20%,  singelmalt whiskey (Talisker)

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur (+18 -22)

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Lena F

   Recensiondatum: 2022-05-23

   Supergott!

   JIM N

   Recensiondatum: 2021-01-19

   Perfekt smak! Rekommenderas.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda