Din varukorg är tom

  pH-Balans

  Ört-te Luftvägar

  60 g

  4.3 (10) - Recensioner (3)

  Ett specialkomponerat örtte som främst är anpassat för terapeutisk stimulans av luftvägarna. Örttéet kan men fördel användas vid olika slags luftvägsproblem

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med torkade vilda örter

  Lindra och lösa upp slem

  Med Timjan och Kamomill

  Upptäck flera produkter inom

  • Terapeutiskt Te Luftvägar från pH-Balans är ett specialkomponerat örtte som främst är anpassat för terapeutisk stimulans av luftvägarna. Örttéet kan men fördel användas vid olika slags luftvägsproblem för att lindra och lösa upp slem.


   Dosering:
   Drick gärna 1–2 koppar dagligen. Lägg 1 rågad tsk i hett vatten och låt dra 5–10 minuter. För maximal effekt kan du också äta upp örterna som är kvar i kroppen. Observera att eftersom flera av örterna plockas vilda kan det i undantagsfall finns småstenar i påsen, så tugga försiktigt om du väljer att äta upp örterna.

   Kan också användas vid så kallade ångbad. Slå då hett vatten över örterna i en skål, lägg en handduk över huvudet och andas in ångorna med djupa andetag.

  • Ingredienser: Torkade örter i en noga avvägd mix av läkemalvarot (Altearot), lindblom, fläderblom, tussilagoblad, styvmorsviol, isop, timjan, kamomill, jättemalva

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Mia H

   Recensiondatum: 2023-11-16

   Haft en långvarig hosta, där varken hostmediciner eller inhalationer hjälpt, men som lindrats  av teet. Rekommenderar det till alla som har problem med sina luftvägar.

   Madina F

   Recensiondatum: 2023-08-03

   Bra sammansättning av olika örter, har bara druckit det någon dag dock så det är lite svårt att säga om någon stor effekt 

   Pia L

   Recensiondatum: 2023-02-06

   Mycket gott te, med härlig doft

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda