• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  pH-Balans

  Terapeutiskt te Luftvägar

  60 g

  0 - Recensioner (0)

  Ett specialkomponerat örtte som främst är anpassat för terapeutisk stimulans av luftvägarna. Örttéet kan men fördel användas vid olika slags luftvägsproblem

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med torkade vilda örter

  Lindra och lösa upp slem

  Med Timjan och Kamomill

  Upptäck flera produkter inom

  • Terapeutiskt Te Luftvägar från pH-Balans är ett specialkomponerat örtte som främst är anpassat för terapeutisk stimulans av luftvägarna. Örttéet kan men fördel användas vid olika slags luftvägsproblem för att lindra och lösa upp slem.


   Dosering:
   Drick gärna 1–2 koppar dagligen. Lägg 1 rågad tsk i hett vatten och låt dra 5–10 minuter. För maximal effekt kan du också äta upp örterna som är kvar i kroppen. Observera att eftersom flera av örterna plockas vilda kan det i undantagsfall finns småstenar i påsen, så tugga försiktigt om du väljer att äta upp örterna.

   Kan också användas vid så kallade ångbad. Slå då hett vatten över örterna i en skål, lägg en handduk över huvudet och andas in ångorna med djupa andetag.

  • Ingredienser: Torkade örter i en noga avvägd mix av läkemalvarot (Altearot), lindblom, fläderblom, tussilagoblad, styvmorsviol, isop, timjan, kamomill, jättemalva

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda