Din varukorg är tom

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Balanserar skuldkänslor, självanklagelser

  Oförmåga att acceptera sig själv, nedstämdhet.

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Pine Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

   De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Skuldkänslor, självanklagelser, oförmåga att acceptera sig själv, nedstämdhet.

   Övriga symptom: Anklagar sig själv för sina och andras misstag. Tar alltid på sig skulden för allt. Självuppoffringsbehov. Har alltför höga prestationskrav på sig själv men inte på andra. Aldrig nöjd med sina framsteg. Detta förhållande till livet, som oftast har rötter i barndomen, leder till långvarig utmattning och depression.

   Positiv förändring: Man lär sig att acceptera sig själv som man är och får en känsla av att alltid vara älskad. Ny styrka och klarhet hjälper till att urskilja och dra en gräns mellan sitt och andras ansvar. Man erkänner sina misstag, men kan nu lämna dem bakom sig. Med ny energi kommer också stor uthållighet och en äkta ödmjukhet.

   Affirmation: ”Jag är älskad och jag älskar mig själv precis som jag är.”

   ”För dem som anklagar sig själva. Även om de åstadkommit strålande prestationer anser de att de skulle ha kunnat åstadkomma något ännu bättre och blir därför aldrig riktigt nöjda med sina insatser eller resultat. De är arbetsamma och lider mycket av de brister de tillskriver sig själva. De tar ibland även på sig skulden för andras misstag.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning:
   Vattenglas: Ta 2 droppar Bach blomsteressenskoncentrat i ett glas vatten, fruktjuice eller annan dryck. Drick sedan ett eller flera glas i små klunkar under hela dagen.

   Direkt i munnen:
   I nödsituationer eller när man inte har tillgång till vatten, kan man droppa 2 droppar koncentrat direkt i munnen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer för att uppnå optimal effekt.

   Blanda en egen behandlingsflaska:
   Fyll en 30 ml pipettflaska med naturligt källvatten (ej kolsyra) och ca 5 ml konjak/äppelcidervinäger som konserveringsmedel. Tillsätt sedan 2 droppar av varje önskad blomsteressens (upp till max 8 olika blomsteressenser). Ta sedan 4 droppar direkt i munnen ur doseringsflaskan. Upprepa så ofta som behövs, minst 4 gånger om dagen. Håll dropparna en stund i munnen innan du sväljer.

  • Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur Pine (Tall) Pinus Sylvestris

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda