Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Hampaprotein

  300 g

  4.7 (3) - Recensioner (1)

  Ett ekologiskt och veganskt proteintillskott som är rikt på omega-3, -6 och -9. Hampaproteinet mals från fröna av den välkända plantan Cannabis Sativa.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologiskt

  Naturligt proteintillskott

  Rik på fettsyror

  • Hampaprotein från Rawpowder är ett ekologiskt och veganskt proteintillskott som är rikt på omega-3, -6 och -9. Hampaproteinet mals från fröna av den välkända plantan ”Cannabis Sativa”. Proteinet är lätt upptagbart och fritt från konstgjorda färger och smaker. Proteintillskottet har en nötaktig smak vilket gör att det är enkelt och gott att äta, men också utsökt att tillsätta i olika maträtter. Ett gott proteintillskott före/efter träning eller som mellanmål.

   Rawpowders hampaprotein är gjord av 100% ekologisk hampa. Fröna är noggrant undersökta för att upptäcka föroreningar, och rengörs för att avlägsna främmande föremål. De blir sedan sorterade för att avlägsna ohälsosamma frön, och pressade för att framställa olja. Den resterande massan av fiber och protein är mald. En process som ska separera fibern från proteinet, vilket sedan samlas och paketeras i pulver form.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Rekommenderad användning:
   Ta drygt 1-2 msk dagligen. Blandas med vatten, juice, smoothies, yoghurt eller i matlagningen. Intas i samband med nyponpulver för basisk effekt i kroppen.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Den är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt hampaprotein från Tyskland.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   % av DRI
   Energi:
   362kcal / 1520kJ
   Fett:
   11,1g
   Varav mättade fettsyror:
   1,1g
   Fleromättade fettsyror:
   9g
   Kolhydrater:
   10g
   Varav naturligt socker:
   5,9g
   Fibrer:
   13,3g
   Protein:
   50g
   Salt:
   <0,1g
  • Zeljko K

   Recensiondatum: 2024-04-30

   Bra för veganer/ vegetarianer som protein källa

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda