Din varukorg är tom

  Rawpowder

  Röd Maca

  200 g

  5.0 (1) - Recensioner (0)

  Röd Maca från Rawpowder kommer från ekologiska Maca rötter som odlas högt i de peruanska Anderna. Maca, eller Lepidium meyenii, har en hög koncentration av mineralerna selen, kalcium, magnesium och järn, pulvre. Den är också rik på omega 6, 9 fettsyror.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Full med näringsämnen

  Aminosyror

  Ekologisk

  • Röd Maca från Rawpowder kommer från ekologiska Maca rötter som odlas högt i de peruanska Anderna. Maca, eller Lepidium meyenii, har en hög koncentration av mineralerna selen, kalcium, magnesium och järn, pulvret innehåller även 10% protein, 60% kolhydrater, och 9% kostfiber. Den är också rik på omega 6, 9 fettsyror, linolensyra och oljesyra och dess protein är sammansatt av 19 aminosyror. Dessa inkluderar 7 av de 8 essentiella aminosyror, som vi behöver i vår kost men inte kan bilda själva och måste därför tillföras genom kosten.

   Maca är mycket känt runt om i världen tack vare sin enorma mängd näringsämnen som den innehåller och är populär bland kunder i alla åldrar, även idrottare i alla klasser.
   För mer än 2000 år sedan har Maca varit en viktig del av den lokala kosten i Peru och Bolivia. Nästan varje del av växten utnyttjas. Rötterna till Maca kokas till en söt vätska eller gröt, de jäses till öl, och bladen äts råa. Under den spanska koloniseringen var Maca så uppskattad att den användes som en form av valuta. Historien berättar hur Incafolket konsumerade Maca innan strid för att öka sin styrka. Rawpowders Maca har odlats organiskt i Peru på en höjd på över 4000m och är allmänt känd som Peruansk ginseng.

   Se hela vårt sortiment från Rawpowder här!


   Dosering:
   Tillsätt 1 tesked av macapulver till mjölk, juice eller till din smoothie. Kan även blandas i maten.

   Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

  • Ingredienser: Ekologiskt röd maca pulver från Peru.

   Förvaring: Förvaras i ett svalt, mörkt och torrt utrymme. Öppnad förpackning bör tillslutas för att undvika fukt och förlänga hållbarheten. Förvaras utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   100g
   Energi:
   327kcal / 1380kJ
   Fett:
   0,8g
   Varav mättade fettsyror:
   0,2g
   Kolhydrater:
   60,9g
   Varav naturligt socker:
   38,3g
   Fibrer:
   18g
   Protein:
   10g
   Salt:
   <0,1g

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda