• Alltid fri frakt!

 • Skickas inom 1-3 vardagar

 • Svensk tillverkare sedan 1945

 • Godkänd av läkemedelsverket

Din varukorg är tom

  Plantamed

  Refemme plus

  90 tabl

  0 - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott i tablett form som bidrar till välbefinnande i ävergångsåldern. Många kvinnor upplever en ”ofärklarlig” nedstämdhet och ävergångsbesvär såsom vallningar

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vid övergångsåldern

  Med D3-vitamin och jod

  • Plantameds Refemme plus är ett kosttillskott i tablett form som bidrar till välbefinnande i övergångsåldern. Många kvinnor upplever en ”oförklarlig” nedstämdhet och övergångsbesvär såsom vallningar (ansiktet hettar och rodnar), nattliga svettningar och hjärtklappning när östrogennivåerna börjar sjunka några år innan menstruationen upphört.

   Refemme Plus innehåller växtöstrogen, s.k. phytoöstrogen, som finns i humle och fänkål, vitamin D3 och jod. Vitamin D3 bidrar till att motverka skeletturkalkning och inflammationer, jod bidrar till en normal produktion av sköldkörtelhormoner. Efter menopausen sjunker ofta ämnesomsättningen p.g.a. lägre produktion av sköldkörtelhormoner och vikten kan öka med någon procent per år, ex. 1 kg årligen och efter 10 år så är det redan en 10 kg viktökning som kommit ”smygande”. Brist på jod kan leda till underfunktion av sköldkörteln (hypothyreos) som kännetecknas av torr hud, trötthet, förstoppning och viktökning.


   Dosering:
   1 tablett/morgon och 2 tabletter/kväll. Låt gärna tabletterna smälta i munnen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Extr. Humulus lupus (humle) 5mg, Extr. Foeniculi (fänkål) 5mg, Jod (tångmjöl) 75ug (50%*), Vitamin D3 15ug (150%*), Laktos, Mikrokristallint Cellulosa, Magnesiumstearat. *RDI, rekommenderat dagligt intag.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda