Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Rock Water

  15 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Dr Bach blomessens med Rock Water. Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Motsvarar ca. 1860 piller

  Fri från alkohol

  Dr Bach original

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Rock water granulat
   Affirmation: ”Jag är fri och mitt liv flyter som en del av livets flod”.
   - Blomessens av Dr Bach
   - Granulat
   - Fri från alkohol

   Blomessenser är en typ av växtbaserade kosttillskott och anses vara ett komplement till den dagliga kosten. Dessa essenser är vanligtvis gjorda av blommor och kan tas oralt. Varje blomma har sin egen biologiska energi och struktur som gör den unik. Dess DNA, cellulära struktur, och kemiska sammansättning kan vara annorlunda från andra blommor, även om de tillhör samma art. Denna unika biologi kan ge blomman sina speciella egenskaper som färg, doft, och form.

   Användning: Ta 7-10 granulat dagligen direkt i munnen eller upplöst i ett glas vatten. Kan användas upp till 7 gånger per dag fördelat över morgon, lunch, eftermiddag och kväll

   Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

  • Innehåll: Rock Water granulat innehåller 1 del blomessensmodertinktur till 400 delar socker per rekommenderad daglig dos.

   Ingredienser: Sackaros, blomessensmodertinktur av Rock Water (Aqua petra)

   Förvaring: Utom räckhåll för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda