Din varukorg är tom

  Crearome

  Sesamolja

  100 ml

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Kallpressad

  Mild nötaktig smak

  Kan användas till mat & kroppsvård

  • Ekologisk sesamolja från Crearome är en halvfet olja med en mängd olika användningsområden. Inom Ayurveda används sesamoljan mycket inom massage och rekommenderas att användas några ggr i veckan för att balansera ens dosha (kroppstyp) och den passar även den mest känsliga huden. Sesamväxten har traditionellt odlats i flera tusen år i mellanöstern, Nordafrika och Indien.

   Sesamoljan kan även användas i matlagning och ger en nötig smak till t.ex. dina wok-rätter. Denna kallpressade och ekologiska sesamolja innehåller mycket värdefulla växtsteroler så omfamna sesamoljans närande egenskaper inifrån och ut.


   Användning : Kan användas både till matlagning och utvärtes som t.ex. massageolja.

   Vissa fettsyror i oljorna kan stelna helt eller delvis i lägre temperaturer, t.ex vid förvaring i kylskåp eller i transport vintertid. Lägg i vattenbad eller vid ett element för att dom ska smälta. Detta påverkar inte oljans kvalité eller egenskaper.

  • Ingredienser: Olja från sesamfrö, Sesamum indicum Seed Oil

   Ursprungsland: Burkina/Frankrike

   Förvaring: Förvara torrt, i rumstemperatur och oåtkomligt för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkte

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda