Din varukorg är tom

  Sol de Ibiza

  Solskydd Stick SPF 50

  5 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ett naturligt solstick i plastfri behållare. Fungerar perfekt för applicering på både ansikte och kropp samt på områden där du önskar mer skydd.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Skyddar mot UVA- och UVB- strålarna

  100% naturliga ingredienser

  Lämnar ingen vit hinna

  Upptäck flera produkter inom

  • Solskydd Stick SPF50 från Sol de Ibiza är ett naturligt solstick i plastfri behållare. Fungerar perfekt för applicering på både ansikte och kropp samt på områden där du önskar mer skydd. Solskyddsfiltret non nano zink oxid innebär att den sitter ovanpå din hud och skyddar dig genom att reflektera solens strålar.

   Non Nano innebär att filtret har så stora partiklar att de inte kan penetrera din hud.Skyddar mot både UVA- och UVB-strålar, tack vare sitt speciella naturliga solskyddsfilter av non nano zinkoxid (blockerar 98% av UVB-strålarna). Säker för både hav och barriärrev. Vattenresistent. Oparfymerad. Lämplig för hela familjen, även för känslig hud.

   Solskyddet är solid och blir krämig och mjuk när den kommer i kontakt med värmen från din hud. Lätt att applicera och lämnar ingen vit hinna. Den har hudvårdande egenskaper och är berikad med mandelolja och Aloe Vera som balanserar, återfuktar och skyddar din hud, samt håller den mjuk och len. Kan även användas under makeup.

   Den hållbara förpackning är av återvunnen kartong, som kan återvinnas igen!100% naturlig och vegan.

   Användning:
   Tryck ut produkten underifrån. Applicera ett jämnt lager på huden, massera in. Tips! För en mjukare konsistens, värm mot huden. Applicera igen efter 2 timmar.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda