Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  Star Of Bethlehem

  15 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Star of Bethlehem Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  För chock och trauma

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Chock, panik, stor smärta eller sorg.

   Övriga symptom: Tillbakadragenhet, depression, livsenergin känns blockerad. Förlamande känsla av sorg över det som har hänt i det förflutna. Man klarar inte att bearbeta svåra upplevelser. Detta leder ofta till olika sorters missbruk.

   Positiv förändring: Tröst, smärtlindring och lättnad som leder till aktivt deltagande i livet igen. Förmågan att nu ta emot hjälp från andra och bearbeta svåra minnen. Tillfrisknande, energiblockering löses upp och livsenergin kan nu flöda fritt.

   Affirmation: ”Min livsenergi flödar fritt och jag är stark att leva mitt liv igen”.

   “För dem som befinner sig i svåra situationer, vilka under en tid framkallat känslor av stor olycka. Motverkar den chock som följer efter dåliga nyheter, någon närståendes bortgång, rädslan efter olycka eller något liknande. Detta medel ger lindring åt dem som för en tid verkar helt tröstlösa.”
   (Citat Dr. Bach)


   Användning: Låt 7-10 st granulat smälta under tungan så ofta som behövs.

  • Ingredienser: sockergranulat, dubbelt impregnerat med Bach blomessens

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda