Din varukorg är tom

  Vivani

  White Nougat Crisp

  35 g

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  White Nougat Crisp från Vivani är en fin vegansk och ekologisk vit choklad gjord på risdryck istället för mjölk. Innehåller ett härligt crunch av nougatkrisp - en riktig hit för alla chokladälskare!

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ekologisk

  Vegansk

  Len och fyllig smak med härlig crunch

  Upptäck flera produkter inom

  • White Nougat Crisp från Vivani är en fin vegansk och ekologisk vit choklad gjord på risdryck istället för mjölk. Innehåller ett härligt crunch av nougatkrisp - en riktig hit för alla chokladälskare! Vivanis härliga choklad är skapad av ekologiska högkvalitativa råvaror. En riktigt god och prisvärd choklad som passar både stora och små. Underbart fyllig, len och supergod!

   Du hittar denna goda Vivani Choklad i två andra smaker här!

  • Ingredienser: Rårörssocker*, HASSELNÖTpasta* 23%, kakaosmör*, risdryckspulver (torkad rissirap) 11,5%, HASSELNÖTcrisp 8% (rårörssocker*, HASSELNÖTTER*, glukossirap (majs)*, karamellsirap*), bourbonvaniljextrakt*. *ekologisk. Min. 29 % kakao. Innehåller hasselnöt. Kan innehålla spår av mjölk, andra nötter och gluten.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda